Over de hele wereld versnelt de digitale revolutie in een nooit eerder gezien tempo en treft bijna elke branche. In de retailsector groeit ook de noodzaak voor organisaties om te digitaliseren, wat vooral geldt voor marketingactiviteiten. Nieuwe technologieën volgen elkaar in rap tempo op, waardoor de mogelijkheden van gepersonaliseerde marketing en kunstmatige intelligentie (AI) eindeloos zijn.

Centraal beheerde communicatie via een webgebaseerd marketingplatform

Resulteert in structurele kostenbesparingen, een verkorting van de time-to-market en een substantiële verbetering van de customer journeys.

Met Retailware kan je jouw marketingproductieproces op alle niveaus digitaliseren, waardoor je de gehele marketingketen kunt optimaliseren, van concept tot distributie. Linx IT Solutions’ Retailware stelt jouw organisatie in staat om gericht in te spelen op de veranderende dynamiek van de retailmarkt met online maatwerkoplossingen voor ontwikkeling, productie, beheer en gebruik van marketingmaterialen.

Ons gespecialiseerde supportteam staat garant voor een vlotte implementatie en een optimaal, wereldwijd functionerend platform, 24/7.

Retailware verhoogt de efficiëntie en effectiviteit van uw marketinguitingen in de drie belangrijkste fasen van het marketingproductieproces: de creatie- en ontwikkelingsfase, de productiefase en de distributiefase.

Marketingmateriaal maken en ontwikkelen

Vergroot het creatieve vermogen van jouw organisatie. Bij het maken en ontwikkelen van marketingmaterialen streven organisaties naar de hoogste kwaliteit, maximale synergie tussen de onderdelen van de marketingproductieketen en een perfecte, centrale coördinatie van de communicatie. Dit resulteert in een kostenefficiënt creatieproces, een consistent merkimago en foutloze communicatie. Als partner merken we dat retailers het vaak een uitdaging vinden om de tijdige ontwikkeling en distributie van marketingmaterialen op het juiste niveau te houden.

Linx IT Solutions is van mening dat het digitaliseren van de creatie van marketingmateriaal niet gaat over het vervangen van mensen. Onze retailervaring heeft geleerd dat digitalisering een boost geeft aan het stroomlijnen en verbeteren van het ontwikkelproces en het creatieve vermogen van organisaties. Retailware stelt je in staat om de unieke talenten en creatieve vaardigheden van de mensen in jouw organisatie doelgericht en efficiënt te verbinden met de nieuwste digitale technologie.

Zien is geloven

Wij laten u graag zien wat Linx IT Solutions voor uw bedrijf kan betekenen. Wij beantwoorden uw vragen over de mogelijkheden van onze oplossingen en ondersteunen met voorbeelden uit onze praktijk. Met een live demo kunnen we u de kracht van onze oplossingen laten ervaren. Onze experts helpen je graag op weg naar een succesvoller bedrijf.

Organiseer en optimaliseer jouw marketingcommunicatieprocessen. Maak gebruik van vergaande digitaliseringsmogelijkheden en zet jouw middelen efficiënt in. Retailware helpt!

Download de Retailware brochure

Retailware implementatieplannen

Draai je mobiel om de complete tabel te zien

Basic Power Enterprise
Custom sub domain name*
Branded portal
Single language
Single brand
Retailware User management
Rights / roles management
News section on landing page
Branded Asset Transfer
Branded Asset Transfer invite
Client domain name (SSL included)
Multi-lingual
Multi-brand
Single Sign On
Client owned cloud storage provider
(Azure Blob, Google Cloud, AWS Cloud)
Customized Operational Support
Customized SLA
Staging environment
Modules Modules Modules
AssetFlow (DAM)
AI color recognition*
AI auto tagging (available soon)
AI meta data translations (available soon)
Image conversions
Unlimited nr. of meta data fields
Search engine
Filter options
Shopping cart
Collections (coming soon)
AdFlow* (Template driven artwork design)
Retail Order System*
Store management
Formula management
Product management*
Decentral user management*
Marketing Production System* (production order workflow)
Orderform
Production workflow
Online review
Dedicated Adobe InDesign server incl. VM as option*
Narrowcastware* (briefing narrowcasting materials and schedule)
BannerBuilder*
Online generation of online and print banners
Retail Order System* (ordering of pre-produced marketing and formula materials)
Suppliers order form
(approval) Workflow
Template driven artwork generation
Automated ordering
Order overview
Narrowcastware* (briefing narrowcasting materials and schedule)